Medvetet omedveten

Haha är fett pank efter dessa dagar, har verkligen shoppat brutalt! Fick med mig en massa saker till halloween samt en tröja, ska försöka få bild på den någon dag. Taggataggatagga halloween dårå!! Beter mig verkligen som en övertaggad p12a som ska på dreamhack för första gången... herregud. Nu ska jag nog ner och köpa godis lite spontant, vi hörs! /F
 
 
 
 

Back on track

Hello peepz! Känns jättekonstigt att logga in på blogg.se igen eftersom jag inte gjort ett enda inlägg på över tre månader... Får faktist lite dåligt samvete för såg nu att vi fått massa snälla kommentarer osv som jag inte ens sätt. Tur att Filippa har gjort några inlägg iaf! Yes läge att ta tag i bloggen nu.

Nu väntar jag på bussen med Filippa, vi ska in till stan och fixa halloweenutklädnad! Kram /c 

Long time no see normalt inlägg

Hejhej darlings!
 
Längesedan jag skrev ett normalt blogginlägg. Anledningen till det är dock för att jag tänker alltid "men vem bryr sig egentligen?", jag är ju själv inte så intresserad av andras vardagsinlägg. Vi ska verkligen försöka ta tag i bloggandet i alla fall, bara lite som måste fixas först.
Har taggat halloween oavbrutet i flera dagar nu haha, tror jag lider av någon taggness sjukdom ungefär. Kan verkligen bli övertaggad inför något och vara det hur länge som helst och inte koncentrera mig på något annat??
Nu ska jag i alla fall till Kungälv för ett gympass och sedan träffa min mops. Smida lite planer inför fredag!
puss /F
 
 
 

80's

 

Ett försök till kreativitet

Haha tb till när jag & sis gick loss med några cupcakes förra veckan. /F
 

-

 
 
 

Sunday bloody sunday

 
 

Sommar var ändå mysigt

 

Sweater weather