Grundsund

Hej darls, nu är vi hemma från Grundsund! Det har vart supermysigt och hur kul som helst men det är ändå alltid skönt att komma hem enligt mig, sen blir man så sjukt trött när det är så varmt? Så man mår nästan dåligt när man vart igång i denna värmen hela tiden i några dagar ju (mvh Filippa 69).
Igår gick vi runt på ön, badade på några ställen, solade osv. Hittade hur många snygga killar som helst vilket gjorde att vi hängde utanför krogen ett bra tag, 17 woho we love it! Nej men usch 17 suger verkligen, jobbigaste åldern... men sick vad mycket fina killar det finns på denna ö låt mig bo där ungefär.
Idag drog vi ut med deras båt till Kärringön (where I belong) och var där några timmar, sen drog vi hem, vilade, drog ner till stranden där vi hittade en supergullig kille som jobbade på den resturangen där vi åt kvällen innan och stalkade honom en bit. Eller ja tills han gick in i sitt hus då.. haha jag klarar inte hur odiskreta vi är? Men enough om alla dessa killar nu då!
 
Nu är min syster och hennes pojkvän hemma, så skönt att ha dom hemma eftersom att dom bor i Stockholm ju! Världens roligaste är dom haha. Så nu har vi sett en film och nu ska jag se Tjenare kungen för typ tionde gången lol intressantfakta.com
 
hörs imorgon puss /F
 
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback