<3


Melonaas

 
 

Glad haha



Hola braceface

And so the day has arrived, jag har fått tandställning.. vet inte om jag ska skratta/gråta/sörja/fira?? Har dock skrattat åt mig själv ett bra tag och det är ändå skönt att det äntligen kommer bli någon skillnad på tänderna! Så det lutar mer åt att jag firar, dock spänner det och är sjukt ovant. Har en sak i gommen så kan inte prata normalt eller typ svälja riktigt haha.. 
Det är en del som undrar varför jag behöver tandställning, de flesta blir chockade när jag berättar det eftersom att det är något som inte syns så jättemycket. Jag har väldigt öppet bett vilket inte bara är dåligt för utseendet utan även för funktionen av dom, bara dom två innersta tänderna går ihop när jag biter ihop och får ut hela tungan när jag biter ihop lol. Sen växer det för trångt så vissa har hamnat lite bakom vilket inte är snyggt heller, så det ska det bli ändring på!
 
Min moppe blev stulen i söndags natt förresten så jag och pappa har letat runt som galningar. Är såå ledsen verkligen då den moppen är mitt allt. Men vi ska ner till en affär i närheten och kika på några bilder från en övervakningskamera och då hoppas vi att vi ska kunna se vilka det är som tagit den. Haha det kommer bli såsåsååå synd om dom.. att mucka med the lagers är ingen höjdare direkt! ;) ouff 
 
/ F
 
 

Grundsund

Hej darls, nu är vi hemma från Grundsund! Det har vart supermysigt och hur kul som helst men det är ändå alltid skönt att komma hem enligt mig, sen blir man så sjukt trött när det är så varmt? Så man mår nästan dåligt när man vart igång i denna värmen hela tiden i några dagar ju (mvh Filippa 69).
Igår gick vi runt på ön, badade på några ställen, solade osv. Hittade hur många snygga killar som helst vilket gjorde att vi hängde utanför krogen ett bra tag, 17 woho we love it! Nej men usch 17 suger verkligen, jobbigaste åldern... men sick vad mycket fina killar det finns på denna ö låt mig bo där ungefär.
Idag drog vi ut med deras båt till Kärringön (where I belong) och var där några timmar, sen drog vi hem, vilade, drog ner till stranden där vi hittade en supergullig kille som jobbade på den resturangen där vi åt kvällen innan och stalkade honom en bit. Eller ja tills han gick in i sitt hus då.. haha jag klarar inte hur odiskreta vi är? Men enough om alla dessa killar nu då!
 
Nu är min syster och hennes pojkvän hemma, så skönt att ha dom hemma eftersom att dom bor i Stockholm ju! Världens roligaste är dom haha. Så nu har vi sett en film och nu ska jag se Tjenare kungen för typ tionde gången lol intressantfakta.com
 
hörs imorgon puss /F
 

Sunny days

Halloj! Hoppas ni har trevligaa dagar ute i solen:)) det har iaf vi! I förrgår åkte vi ut till en ö utanför särö med Samuel, Ida, Jenny, Jonny och Sofia & för att tälta. Det var hur mysigt som helst, grilla marsmallows, tog nattdopp och sov under bar himmel (blev inget med tältet:p)!

Nu sitter jag och Filippa i bilen påväg till mitt sommarställe utanför Lysekil! Ska vara där till imorgon och bara sola, bada och äta hehe. Ha det jättebra puss /c 

En vecka kvar

Holaa, vart vaken i 4 timmar redan haha alla dessa tandläkarbesök.. blir galen snart. Men bara en vecka kvar nu sen smäller det, braceface bring it on!
Hade en jättemys dag igår med c vid havet och sen hemma hos mig, spelade kort i typ två timmar haha. Nu ska jag träna och sen ska jag till Särö för att tälta på en ö med några vänner! Ska bli riktigt mysigt faktiskt så kanske uppdaterar er där ifrån. Hörs sen /F
 
clara&filippa 3 år ungefär
 
 

Let´s go get away

 

Sol & salt

Åh hej på er, hoppas ni haft en bra helg och vecka! Det har jag iallafall haft har hunnit med allt från att kolla gothia några ggr, fira Julias 18årsdag, åka till Marstrand, äta & gå på bio med Amanda (som jag skrev) till att fira min lillkusin. Idag vaknade jag på studsmattan eftersom jag lovat min lillebror att sova där, väldii mysigt att sova under stjärnklar himmel:')) sen åkte jag till stallet efter det övningskörde, sen gick till havet med Julia och till sist åkte jag & Filippa till gymmet för att träna och sen ta ett nattdopp!! 

Så en jättebra dag idag och imon blir det sol & vad med vänner, puss /C 

Favplace

 
 
 
 

-

Förlåt för skitdålig update från min sida har inte haft tiden eller lusten till det, men no time for excuses.

Vakande precis och ska gå upp och göra en islatte & sätta mig i solen ett tag innan jag ska fräscha upp mig för släktkalas hos en kusin. Igår mötte jag upp Amanda på kvällen så tog vi bussen in till stan, åt på Moon Thai kitchen och gick sen till Heden för att kolla gothia men tröttnade rätt snabbt så gick spontant in på biopalatset och bestämde oss för att kolla på "The other woman" vilken faktiskt var jättebra! Så supertips!! /C 

Lite motivation

 
 

2 more 2 go

YO WADÖP, har dragit ut två tänder idag! Haha åh herregud vad jag har skrattat åt mig själv samt gråtit för det vart så läskigt & gjort SÅ ont. Fick extra mycket bedövning för det fungerade så dåligt på mig, så jag var bedövad från ena örat ner till halsen.. notera ÖRA. HALS. Förstår ni hur rolig jag såg ut? Kan inte äta någonting förutom yoghurt som jag inte ens tycker om så jag har legat i sängen och tyckt synd om mig själv hela dagen. Fast med all rätt då såklart! På torsdag tar jag ut två till sen har jag en grej till att fixa och sen den 29:e får jag tandställningen. Ska ändå bli skönt att få den även om det verkar sjukt jobbigt.. fast det är ju värt det såklart, ska antagligen opereras när jag tagit ut den också. Låter inte allt detta underbart eller? Ni som har perfekta tänder och inte behöver ha tandställning - VAR JÄVLIGT GLADA. Hela processen är jättejobbig..
 
Nu ska jag checka in lite käder eftersom att jag längtar något sjukt till höstkläderna, höstmodet är ju bäst.
puss /f
 

Fina friends

 /F

Mas Palomas

 

Äntligen

Kom nyss hem till en äntligen fungerande dator igen! Har saknat den något galet då den kraschade totalt och alla mina bilder har försvunnit. Har haft en tyst minut för dom, eller rättare sagt en tyst timme... alla minnen och sånt, usch. Men jag får göra vad jag kan för att försöka hitta bilderna igen haha. I alla fall så vet ni anledningen till mitt kassa bloggande och sen har jag även vart i Stockholm ju! Ska sätta mig och fixa lite med datorn och göra några inlägg nu så vi hörs senare änna jadå /F
 
 
från idag

Godnatt från ett underbart Stockholm

Bor på världens finaste hotell, älskar det! Helt nytt och jättefräscht samt vi har rummet på 22e våningen så jättefin utsikt. Har flängt runt en del i staden idag och fick med mig ett par byxor som var hur sköna som helst.
 Imorgon är det begravningen vilket kommer att bli jättetungt men familjen är ju allt. Vi hörs, natti /F


Snaps Copenhagen









Sommardagar

Hello lovers! Hoppas allt är bra med er för det är för mig iaf:) har haft fullt upp de senaste dagarna, i lördags hade jag fest vilket blev lyckat om jag får säga det själv:p och i måndags åkte yo con mi familia till Köpenhamn för en liten weekend där. Har varit jättemysigt! massa sol, god mat och shopping. Nu är jag på tåget hem och ska träffa Filippa & Sara när jag kommer hem!! Puss /c 

Nya lovers

När jag kom hem igår väntade dessa på mig, massa tack mami! Är helt in love pga de är världens skönaste också. /F
 

parti parti

 

But I'm a 90's b*tch

 

Reunion

1,5 vecka är för lång tid ifrån en bästis
 
 

Nystart

Hallåå:)) var någon månad sen jag bloggade nu men nu när vi har en start tänkte jag köra på igen! Orkar inte skriva om allt den senaste månaden så lägger ut bilder på en liten del av vad jag haft för mig! Kram /c













R&F

 

borta bra men hemma bäst

Kom hem ifrån Gran Canaria igår! Har vart där med min överdrivet sköna familj och haft världens bästa resa verkligen. Jag hade inga förväntningar alls då jag inte engagerat mig så mycket med att kolla in hotellet osv innan, men sick vilket fint hotell vi bodde på! Rena rama lyxhotellet, finaste jag vart med om. Vi valde att inte flänga runt så mycket utan att mest dega vid poolen & äta en massa - typiskt The Lagers. Men denna resan har vart sjukt välbehövlig då det har vart världens jobbigaste år på många sätt! Bjuder på några bilder, mer kommer snart.
xo F
 

Nytt & fräscht

Nu tänker ni säkert "VAFAN HAR HÄNT MED BLOGGHELVETET???!??!" eller så är ni inte alls så insatta i våran blogg kanske hehe, men det är i alla fall så att vi har raderat allting och fixat ny design för att börja om på nytt. Allt med designen är dock inte klart ännu! Båda var så trötta på allting.. tråkiga inlägg där man inte ansträngt sig någonting som egentligen inte handlade om någonting alls haha. Men nu ska vi göra allt vi kan för att få till det riktigt bra! 
kram